I mitten av Värmland

  Hem   Shop   Gården på Hörn   Våra äpplen   Kurser   Våra djur   Angelas konst   Tommys konst   Kontakta oss

tillbaka

S*Västmyrskattens 

Pappa: S* Aktiva Kattens Brasse, född 1 jan 2007. (Vi kallar honom för Cosmos), ungkatt den 27 maj 2007.   Cosmos vilar den 27 februari 09, detta är favoritställningen om han inte är ute och spanar efter sork i trädgården. Vår härliga Cosmos han blir nog aldrig nån champion då han i en revirstrid med grannens härliga 
Se pappas stamtavla Se fler bilder på Cosmos hankatt lyckades skada sin svans så den böjer sig lite fel. Men visst är han snygg.
 
Mamma: S*Anniehoods Pidgey, född 27 feb 2006.  (Vi kallar henne för Minou, 14 december 2006) Lilla Minou sitter och funderar 26 dec 2008
Minou är en riktig överlevare, i januari 2008 lyckades hon hitta en liten plastbit som hon lyckades svälja, då fastnade den naturligtvis i matstrupen. Vi märkte att nåt var fel för hon åt inget, och resorna till veterinären var många utan att nåt upptäcktes.  Hon blev slutligen helt apatisk. Till slut i vår desperation lyckades vi få tag i en veterinär i Färjestad som förstod problemet och hittade plastbiten men då var redan strupen rejält skadad, men mot alla odds klarad hon sig och är nu helt återställd.
Se mammas stamtavla Se fler bilder av Minou
 
Gården på Hörn
ligger i en liten by i mitten av Värmland och här har vi ingen trafik, vi är sista huset i byn (därav namnet, se andra sidor på den här hemsidan). Det betyder att våra katter har en  fantastisk miljö att leva i. Vi har haft Norsk skogkatt sedan 1991 och bedrivit "avel" sporadiskt och mer som en hobby. Min man och jag är sedan vi såg Pans Truls (en tidig Norsk skogkatt) helt  förälskade i Norsk skogkatt och har haft många sedan dess.
 
Den 27 mars: 
fick S* Aktiva Kattens Brasse (Cosmos) och
S*Anniehoods Pidgey (Minou) 5 stycken
välskapta kattungar, 4 pojkar och 1 flicka.
Här visar vi dem.
Kattungarna:

Våra kattungar har mest varit inne men även provat på utelivet en smula.

S*Västmyrskattens Melissa, svartsköldpaddsilvertigre-vit, hona
S*Västmyrskattens Melissa, här är hon 16 veckor och vilar lite.

S*Västmyrskattens Myrris, är blåtigre-vit, hane

S*Västmyrskattens Myrris, här är han 16 veckor och vilar lite han också.
S*Västmyrskattens Oxalis, rödtigre-vit, hane
Vill du se fler ur kullen födda 27 mars 2011 klicka här S*Västmyrskattens Oxalis, här är han 12 veckor.
Vill du se kattungarna ur kull nr 2 födda 23 juli 09 klicka här
Vill du se fler kattungar ur kullen födda 31 juli 08 klicka här Vill ni kontakta Angela om våra katter så går det bra att använda de telefonnummer och epostadresser som ni hittar på första sidan.